IMG_3112

Am fost gazda la Tenis 10

Am fost din nou bucuroşi să găzduim un turneu Tenis 10 şi să petrecem astfel o zi minunată alături de copii talentaţi. Dincolo de clasamente, cel mai frumos a fost să îi vezi pe copii alături de parinţii lor la mişcare în aer liber, la sport făcut cu placere.

 

Hai la Tenis 10 în acest week-end, pe 3 iulie!

Turneele sub egida www.tenis10.ro se desfășoară în această săptămână în București și la Cluj. Aici gazde vom fi noi, Tenis Club Cluj Ciprian Porumb. Mai aveți puţin timp până când înscrierile se vor închide (miercuri seara) , așa că vă lansăm invitația de a vă grăbi.

Înscrierile se pot face pe site-ul tenis 10 (http://www.tenis10.ro/…/detalii-t…/id/1221/cupa-tc-cluj.html)
sau direct la telefonul nostru : 0722 671 889

Turneul de la Cluj se va desfășura conform regulamentelor Tenis 10, pe trei nivele: roșu, portocaliu și verde.
Vă așteptăm la tenis!
Club: Tenis Club Cluj
Adresa: Str. Alexandru Bunea nr 1, cartier Gruia, Cluj-Napoca, Cluj
Organizator: Bogdan Lăpușan
Telefon: 0748208634
E-mail: bogdanlapusan@yahoo.co.uk

Ghibstock

Tenis Club Cluj la Ghibstock

GhibstockNe numărăm printre cei care cred cu tărie că educația și sportul merg mână în mână. Tenisul, sportul în care credem cel mai mult, nu putea să nu fie prezent la ceea ce fac, an de an, elevii Liceului Ghibu, adică un festival unic în țară la nivel de licee (Ghibstock). Îi felicităm pe elevii de la acest liceu atât pentru idee cât și pentru că direcționează fondurile pentru ajutorarea a 20 de copii aflați în nevoi. Am fost și noi în curtea școlii și ne-a plăcut.

IMG_2485

Tenis cu zîmbetul pe buze

Reușim, împreună, să ne antrenăm dar să ne și distrăm. Cei mai tineri componenți ai clubului nostru se simt ca acasă la antrenamente și chiar dacă se concentrează pe elementele cerute de antrenori, primesc și pauze în care voia bună este cuvîntul de ordine.

Vă exemplificăm printr-o serie de fotografii grăitoare de la antrenamentele de ieri.

Cupa Rotary SAMVS la tenis de cîmp

Ne bucurăm să fim din nou gazdele Cupei Rotary Samvs, ediția 2016.

Vom avea jucători din Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Arad și Cluj, împătimiți ai tenisului, oameni îndrăgostiți de mișcare. Competiția se va desfășura atît la feminin cît și la masculin, cu probe de simplu și de dublu. Meciurile încep sîmbătă, 27 februarie, la ora 09.00 iar finalele se vor desfășura în cursul zilei de duminică. Ne organizăm și vom fi pregătiți să oferim cele mai bune condiții pentru joc dar și pentru perioadele de pauză. Vă așteptăm cu drag.

Mai multe detalii aici.

ROTARY SAMVS1

ROTARY SAMVS

ROTARY SAMVS2

Ciprian Porumb

Din 2016 am activat serviciul de rezervări on-line

Ciprian Porumb

Ciprian Porumb

„Ne-am înregistrat, începînd cu acest an, pe platforma sport123.ro, astfel avînd cu toții, și noi și clienții noștri posibilitatea unui management simplificat pentru rezervări și abonamente. Accesul, pentru toată lumea, a devenit astfel mult mai rapid, mai ușor și mai accesibil, evitînd orice fel de inconveniente.

Ne găsiți de acum și pe https://sport123.ro/Tenis-Club-Cluj-Ciprian-Porumb, așteptăm solicitările voastre cu interes” (Ciprian Porumb)

Succese pentru tinerii noștri sportivi. Matei Gavrea și Vlad Nicolae, felicitări!

Tinerii noștri sportivi au avut o comportare foarte bună în cadrul Turneului de categorie FRT 1, Cupa Marc Tenis, Cluj, Ediția de Decembrie (12-16 decembrie).

Astfel, Matei Gavrea a fost cel care a cîștigat turneul iar Vlad Nicolae s-a clasat pe locul al treilea. Gavrea nu a pierdut nici un meci (cinci victorii din tot atîtea posibile). De menționat că s-au jucat tururi eliminatorii pînă în faza semifinalelor, de aici cei patru calificați disputînd un turneu în 4 pentru a se stabili ierarhia finală. Spre bucuria noastră, doi dintre cei patru au fost reprezentanții noștri, Matei Gavrea și Vlad Nicolae, ceilalați fiind Lucian Codea (TC Alba –Cugir) și Paul Feier (CSU Tîrgu Mureș). Antrenorii celor doi: Bogdan Lăpușan și Ciprian Porumb.

Explicaţie foto:copii -  Matei Gavrea locul I și Vlad Nicolae locul III

copii – Matei Gavrea locul I și Vlad Nicolae locul III

 

Explicaţie foto: Matei Gavrea locul I

Matei Gavrea locul I

 

DSC03221

Zi plină de meciuri la Cupa TC Cluj Ciprian Porumb

Duminică, 6 decembrie, clubul nostru a găzduit un concurs deosebit de atractiv sub egida Tenis 10.

Copiii au petrecut o zi plină de meciuri și de dispute acerbe pentru fiecare minge pusă în joc. Împărțiți pe trei categorii, conform regulamentului Tenis 10 (roșu, portocaliu și verde), ei au gustat din plin plăcerea concursului.

Meciurile au fost supervizate și arbitrate de către Ciprian Porumb și Bogdan Lăpușan. Revenim cu clasamentele, imediat ce acestea vor fi omologate.

Va oferim o galerie foto de la eveniment:

foto-Ciprian-Porumb-junior-191x300

Cip Porumb e în semifinalele de dublu din Larnaca

foto-Ciprian-Porumb-junior-191x300Ciprian Porumb și Alex Jecan s-au calificat în semifinalele turneului de 10.000 de dolari din Cipru. Ei au trecut două tururi pînă în această fază și urmează să evolueze împotriva principalilor favoriți, Economidis și Kalovelonis. Semifinala va avea loc joi, 3 decembrie, de la ora 14.00, și o vom urmări împreună cu voi pe www.tennisacademy.com.cy